Avalem Joves

Què és Avalem Joves i Avalem Joves Plus?

El pla integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020 és una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana, amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les persones joves per a:

  • Contribuir a la implantació d'un nou model productiu que compte amb la implicació de les empreses i les persones treballadores.
  • Generar noves oportunitats d'ocupació i formació per a les persones joves.
  • Promoure la contractació de les persones joves en les PIMES i el Tercer Sector i, per tant, facilitar l'aportació de talent.
  • Facilitar el retorn de les persones joves que es van anar a altres països per a evitar les condicions de precarietat i a la recerca de noves oportunitats.
  • Estimular el compromís social de les persones joves amb la participació en iniciatives socials de la mà del Tercer Sector, que promouen el desenvolupament de competències transversals fonamentals en el mercat de treball hui dia.

Amb aquests objectius, LABORA ha posat en marxa una completa campanya per a reduir la taxa d'atur juvenil mitjançant accions directes, més eficients i innovadors, que fomenten la contractació dels menors de 30 anys.

Aquest pla inclou projectes cofinançats pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu Regional de la Comunitat Valenciana 2014-2020 (POCV 2014-2020) y el Programa Operativo d'Ocupació Juvenil 2014-2020 (POEJ 2014-2020).

PROGRAMA OPERATIU AVALEM JOVES 2021-2024

A qui va dirigit?

Les nostres actuacions estan enfocades a tots els perfils de joves: acabats de graduar i persones sense formació reglada o la formació de la qual no s'ajusta a les demandes del mercat laboral. Aquestes accions, que compten amb l'aval de la Conselleria d'Economia, estan cofinançades pel Fondo Social Europeu.

Si tens entre 16 i 29 anys, des de LABORA posem a la teua disposició un servei d'orientació personalitzada adaptada a la teua demanda per a oferir-te itineraris de formació, millorar la teua cerca de treball, i informar-te sobre els programes d'ús dels quals poden beneficiarte.

Programes i ajudes

La estratègia LABORA contra l'atur juvenil, recolzada per la Conselleria d'Economia, està composta per actuacions de caràcter transversal en matèria d'orientació, formació i ocupació.

Mitjançant Avalem Joves, el Servei d'Ocupació Pública Valenciana ofereix subvencions per a les empreses que contracten persones joves qualificades.

Aquestes ajudes poden sol·licitar-les qualsevol empresa privada amb àmbit d'actuació en la Comunitat. L'objectiu és impulsar la inserció laboral de les persones joves amb contractes indefinits i en pràctiques.

D'altra banda, Avalem Joves Plus és un pla de subvencions destinades a la contractació de persones joves, qualificades i no qualificades, per part d'entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Avalem Joves

 

 

Si estàs inscrit/a en Garantia Juvenil t'interessa conéixer aquests programes.