Ajudes foment de l'ocupació

« Ves enrere

EAUTOE 2019 – Ajudes a persones desocupades que accedisquen a la seua ocupació a través de la creació d'activitat empresarial com a treballador autònom en projectes innovadors per a l'exercici 2019.

EAUTOE 2019 – Ajudes a persones desocupades que accedisquen a la seua ocupació a través de la creació d'activitat empresarial com a treballador autònom en projectes innovadors per a l'exercici 2019.

Normativa

Errors més freqüents en sol·licitar la subvenció i consells per a evitar-los (punxe ací)

Models de sol·licitud

Documentació a aportar en el termini d'un mes després de la finalització del període de manteniment de l'activitat per compte propi.

  • EMP0389E  Declaració sobre publicitad y transparència

 

NFORMACIÓ ADDICIONAL DE L'INFORME RELATIU AL PROJECTE INNOVADOR I DE VIAVILIDAD TÈCNICA, ECONÒMICA I FINACIERA:

Projecte innovador: Projecte empresarial en què la producció de béns i serveis està relacionada amb activitats econòmiques emergents o que, dins d'una activitat tradicional de la zona d'implantació, cobrisca necessitats no satisfetes en l'estructura existent.

D'altra banda, en el model "Annex per a l'ocupació autònoma" que ha d'emplenar la persona sol·licitant de la subvneció, s'arreplega en el seu apartat 4, si l'activitat econòmica constitueix:

a) Alguna novetat o millora sobre productes o serveis existents

b) Activitats empresarials o professionals en les quals es detecte una falta d'oferta en el territori.

c) Idees de negoci en sector madurs que donen resposta a necessitats no cobertes.

Podran dirigir-se a qualsevol dels agents de desenvolupament local del respectiu àmbit territorial, per a l'elaboració gratuïta de l'informe i que podran consultar en el següent link:

/consulta-de-aedl

Instrucció sobre la col·laboració dels agents d'ocupació i desenvolupament local.

Mapa de Entitats del Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana

http://www.emprenemjunts.es/mapa-ecosistema-emprendedor-cv/

Les entitats que presten serveis al emprendiment a la Comunitat Valenciana i no apareguen en el mapa d'entitats, poden dirigir-se a l'adreça de correu electrònic: marketing@ceei.net. Així mateix s'ha habilitat en el propi Mapa un formulari de contacte per a aquesta finalitat.

Annex I del Tractat de Funcionament de l'Unió Europea