Visualització de contingut web

Ja he finalitzat el procediment, què puc fer i què he de fer?

Has de fer el següent:

Hauràs obtingut un document d'acreditació d'unitats de competència, però recorda que aquest document encara no és un certificat de professionalitat.

  • Si has fet el procediment de reconeixement de les competències professionals adquirides per l'experiència laboral i has obtingut l'acreditació de totes les unitats de competència relacionades amb un certificat de professionalitat, podràs sol·licitar-lo omplint l'imprés de la sol·licitud.
  • Si no has superat totes les unitats de competència, podràs sol·licitar l'acreditació parcial acumulable.

Recorda que l'avaluador o avaluadora, en finalitzar el procediment, t'haurà donat un informe en el qual t'indicarà què has de fer per a obtindre la unitat o les unitats de competència que et falten.

Tant la sol·licitud de certificat de professionalitat com la sol·licitud de l'acreditació parcial acumulable les hauràs de presentar per registre, i s'hi haurà d'adjuntar el document d'acreditació d'unitats de competència que has obtingut en finalitzar el procediment. Si has obtingut un certificat de professionalitat complet, has de saber que pot tardar un temps, ja que és un títol oficial. Si el necessites amb urgència, pots sol·licitar un certificat provisional, que té la mateixa validesa. Pots preguntar com tramitar-lo al Servei Territorial de Labora Formació de la teua província.

Pots fer el següent:

Saps que se t'han obert moltes portes? Per exemple:

  • Pots fer la formació que permet obtindre un certificat de professionalitat del mateix nivell del que has obtingut amb el procediment, sense haver de tindre cap altre requisit acadèmic d'accés.
  • Pots cursar un certificat de professionalitat d'un nivell superior sempre que siga de la mateixa família i àrea professional.
  • I si tens els requisits d'accés al cicle que incloga la teua qualificació, pots matricular-te, sol·licitar la convalidació dels mòduls relacionats amb les unitats de competència que tens superades i cursar-ne la resta.

Com veus, a més de visibilitzar les teues competències i valorar la teua experiència i reconéixer tot el que sabies fer, aquest procediment t'obri noves portes que et permeten continuar millorant la qualificació i les possibilitats d'ocupabilitat.


 

PERQUÈ LA TEUA EXPERIÈNCIA ES VALORA