Visualització de contingut web

Borsa personal docent Centres de Formació

Si vols formar part de l'equip docent dels Espai Labora Formació  i impartir mòduls de formació professional per a l'ocupació, ací trobaràs informació sobre les funcions, els requisits i les convocatòries obertes.

Visualització de contingut web

Funcions

El personal expert docent de LABORA realitza les següents funcions:

  • Programar, impartir, tutoritzar i avaluar accions formatives incloses en la programació dels Espai Labora Formació, bé en la modalitat presencial, bé en la modalitat de teleformación.
  • Elaborar i/o supervisar l'elaboració de materials i recursos didàctics per a la formació.
  • Vigilar que els espais en els quals es desenvolupa la formació mantinguen les seues instal·lacions i equipament a punt de ser utilitzats.
  • Assessorar sobre la compra de material, equipament i maquinària necessària.
  • Col·laborar en la selecció de l'alumnat.
  • Interaccionar amb empreses de la seua especialitat amb les quals poder acordar la realització de pràctiques professionals no laborals.
  • Informar sobre els itineraris formatius i les eixides professionals que ofereixen el  mercat laboral en la seua especialitat.
  • Col·laborar en els processos d'acreditació de l'experiència.
  • Impulsar de forma permanent la qualitat de la formació i l'actualització didàctica.

Visualització de contingut web

Requisitos

Els requisits exigits estan establits en l'article 7 del Decret 220/2017, de 29 de desembre, del Consell.

Pots consultar els requisits exigits per l'especialitat formativa que vulgues impartir:

Si l'especialitat formativa es correspon amb un certificat de professionalitat, els requisits exigits estan determinats pel Reial decret que regula dit certificat de professionalitat. Pots consultar-los en el Repertori Nacional de Certificats de Professionalitat editat pel SEPE (Servei Públic d'Ocupació Estatal).

Si l'especialitat formativa no es correspon amb un certificat de professionalitat, els requisits exigits vénen determinats pel programa formatiu de l'especialitat. Pots consultar-los en la pàgina relativa a les especialitats formatives especialitats formatives

Visualització de contingut web

Borses d'ocupació temporal

Es pot accedir a ser personal expert docent de LABORA sol·licitant formar part de les borses d'ocupació temporal quan el termini de sol·licituds està obert. Les convocatòries es publiquen en el DOGV.

Pots consultar si en el moment actual hi ha termini obert per a alguna borsa d'ocupació

Punxant ací

Les borses d'ocupació esmentades s'estan creant actualment. Per açò, quan Labora Formació necessita impartir una especialitat formativa per a la qual no existeix encara la corresponent borsa d'ocupació, es procedeix a la contractació. D'aquesta forma, els Espai Labora obtenen les persones candidates realitzant un sondeig entre les persones que demanden ocupació en alguna de les ocupacions relacionades amb l'especialitat formativa que es vol impartir. Pots consultar la relació entre especialitats i ocupacions (CNO) 

Punxant ací