Cursos

On trobar informació sobre els cursos de formació professional per a l'ocupació dirigits, prioritàriament, a persones desempleades?

Cada curs té el seu propi calendari, per la qual cosa no tots es publiquen al mateix temps en Punt LABORA.
 
En realitzar la cerca apareixen dues opcions: 
 
  1. Cursos amb termini de inscripció obert, en aquesta opció apareixen els cursos amb termini d'inscripció obert juntament amb la descripció, requisits, contingut del curs i contacte. Hauràs de marcar "m'interessa" per a inscriure's a aquest.
  2. Cursos planificats, en aquesta opció apareix un llistat amb els cursos que encara no tenen obert el període d'inscripció, has de marcar els cursos en els quals estigues interessat/ada, quan s'òbriga el termini d'inscripció rebràs un e-mail per a poder sol·licitar formar part del procés de selecció. 
Ací et deixem un tutorial sobre la inscripció a cursos
 
 

Si tens algun dubte, pots demanar cita prèvia amb el departament de cursos del teu Espai Labora a través de l'enllaç:

On sol·licitar el diploma que acredite la realització d'un curs de formació professional per a l'ocupació?

L'alumnat rebrà un correu electrònic per a descarregar-se l'arxiu amb el seu diploma. Podrà guardar aqueix arxiu o imprimir-lo. Si ho desitja, també podrà acudir a l'entitat perquè li ho entregue imprés.
 
A més, l'alumnat pot sol·licitar-lo en el Servei Territorial de Formació Professional de la seua província, presentant un escrit en el Registre d'Entrada, en el qual s'incloguen la major quantitat de dades sobre el curs (nom del curs, data de realització, localització, centre *impartidor, número d'expedient, etc.)

On trobar informació sobre els cursos de formació professional per a l'ocupació dirigits, prioritàriament, a persones ocupades ?

Per a obtindre informació sobre cursos dirigits, prioritàriament, a persones ocupades cal posarse en contacte amb les entitats que els impartixen. A estos cursos també poden accedir persones desocupades però en menor proporció que les ocupades. Són estes entitats les que proporcionen informació de les especialitats que desenvoluparan i les responsables de realitzar la selecció de l'alumnat.