Visualització de contingut web

Què és eSidec?

 

eSidec és una aplicació web, actualitzable periòdicament de forma automàtica, i accessible des del portal Labora.

L'aplicació eSidec facilita a les entitats beneficiàries de subvencions del Servei Valencià d'Ocupació i Formació la presentació de la documetació justificativa de les ajudes, així com les dades de les accions formatives, proporcionant una plataforma per a poder gestionar esl diferents expedients d'una entitat.

Davant qualsevol incidència al maneig de eSidec contacta amb el telèfon 963 866 101 o emplena el Formulari d'Incidències.

 

Primers Passos amb eSidec

Actualitat

Adquirir expients FDS15A

Adquirir expients FDS15A

Ja és possible adquirir els expedients FDS15A dels Plans de diàleg social i negociació col·lectiva, una vegada adquirits estan disponibles en el subsistema Accions i Serveis.

Noves versions Guies

Noves versions Guies

S'han publicat en Manuals i documents noves versions de les Guies per a prioritàriament persones desocupades i ocupades 2020.

Avis important

Avis important

En diferents mitjans de comunicació de caràcter tecnològic s'ha vingut informant que a partir del 31 de desembre de 2020 s'acaba el suport de Flahs Player. En general, això implica que Flash Player ja no estarà disponible per a la seua descàrrega en la web d'Adobe i que els navegadors bloquejaran definitivament el seu ús.
Per a poder continuar fent ús de l'aplicació Esidec a partir de l'1 de gener, és imprescindible que s'assegure que el navegador que està usant per a executar l'aplicació no s'actualitza. En cas que s'actualitze, es deixarà de tindre suport per a Flahs i l'aplicació deixarà de funcionar. Una vegada actualitzat no existeix un mecanisme per a tornar a la versió anterior.
Com a possible solució alternativa a bloquejar l'actualització del seu navegador, posem a la seua disposició en "Enllaços d'interés" dos guies tècniques per a l'ús d'un navegador alternatiu.
S'està procedint a la renovació tecnològica de l'aplicació per a solucionar aquest inconvenient com més prompte millor.
LA DIRECCIÓ DE TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I DE LES COMUNICACIONS

Más actualidad