Visualització de contingut web

Què és eSidec?

 

eSidec és una aplicació web, actualitzable periòdicament de forma automàtica, i accessible des del portal Labora.

L'aplicació eSidec facilita a les entitats beneficiàries de subvencions del Servei Valencià d'Ocupació i Formació la presentació de la documetació justificativa de les ajudes, així com les dades de les accions formatives, proporcionant una plataforma per a poder gestionar esl diferents expedients d'una entitat.

Davant qualsevol incidència al maneig de eSidec contacta amb el telèfon 963 866 101 o emplena el Formulari d'Incidències.

 

Primers Passos amb eSidec

Actualitat

Guía Entidades Et Forem 2021 2ª etapa

Guía Entidades Et Forem 2021 2ª etapa

Ya está disponible la Guía de Entidades de los proyectos Et Formem 2021 2ª etapa en Manuales y Documentos.

Adquirir expients FDS15A

Adquirir expients FDS15A

Ja és possible adquirir els expedients FDS15A dels Plans de diàleg social i negociació col·lectiva, una vegada adquirits estan disponibles en el subsistema Accions i Serveis.

Avis important

Avis important

En diferents mitjans de comunicació de caràcter tecnològic s'ha vingut informant que a partir del 31 de desembre de 2020 s'acaba el suport de Flahs Player. En general, això implica que Flash Player ja no estarà disponible per a la seua descàrrega en la web d'Adobe i que els navegadors bloquejaran definitivament el seu ús.
Per a poder continuar fent ús de l'aplicació Esidec a partir de l'1 de gener, és imprescindible que s'assegure que el navegador que està usant per a executar l'aplicació no s'actualitza. En cas que s'actualitze, es deixarà de tindre suport per a Flahs i l'aplicació deixarà de funcionar. Una vegada actualitzat no existeix un mecanisme per a tornar a la versió anterior.
Com a possible solució alternativa a bloquejar l'actualització del seu navegador, posem a la seua disposició en "Enllaços d'interés" dos guies tècniques per a l'ús d'un navegador alternatiu.
S'està procedint a la renovació tecnològica de l'aplicació per a solucionar aquest inconvenient com més prompte millor.
LA DIRECCIÓ DE TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I DE LES COMUNICACIONS

Más actualidad