« Ves enrere

Labora orientarà de manera personalitzada a les persones afectades per l'ERO de Cítrics de Nules a l'ajuntament

Labora orientarà de manera personalitzada a les persones afectades per l'ERO de Cítrics de Nules a l'ajuntament

Labora realitzarà sessions individualitzades d'orientació laboral a les persones afectades per l'ERO provocat pel tancament de Cítrics de Nules en les dependències de l'ajuntament.

Este és un dels principals acords als quals s'ha arribat en una reunió que han mantingut la directora general de Planificació i Serveis de LABORA, María Luisa Mezquita i l'alcalde de Nules, David García per a abordar la situació de les persones que s'han quedat sense ocupació en la localitat.
 
L'acord al qual s'ha arribat, que serà formalitzat pròximament en un protocol, estableix que el personal de Labora es desplaçarà a les dependències que cedisca l'ajuntament. D'esta manera, tal com ha explicat Mesquita, s'evitarà que les persones hagen de realitzar desplaçaments fins al seu Espai Labora que es troba en un altre municipi.
 
El personal orientador citarà a les persones desocupades i els assessorarà de manera personalitzada, oferint-los les eines i l'acompanyament que precisen per a fomentar la seua inserció laboral.
 
Així mateix, tal com ha avançat Marisa Mezquita, Labora facilitarà la incorporació d'estes persones en els cursos en la zona d'influència de la Cítrics de Nules per a poder donar suport a "la reconversió professional de les persones treballadores".