Visualització de contingut web

Ofertes d'ocupació

LABORA, posa a la disposició d'empresaris/àries i treballadors/es el portal gvajobs, que permet la participació activa de tots dos actors de cerca i cobertura dels llocs de treball.

El treballador/a inscrit en el LABORA pot: buscar les ofertes d'ocupació presentades pels empresaris/àries, consultar-les i postular la seua auto candidatura, i podrà annexar per a l'oferta seleccionada el seu currículum (en format pdf). El portal compta amb un programa d'ajuda per a confeccionar el currículum.

Per a poder inscriure's en l'oferta, és necessari identificar-se amb el DNI / NIE i el pin.

Si el/la candidat/a no compleix amb els requisits marcats com a imprescindibles, o ja existeixen candidats/es suficients per a aquesta oferta, no podràs continuar amb el procés. En un altre cas, encara que el sistema t'advertisca que la teua candidatura no compleix els requisits, et deixarà continuar i enviar el currículum. És molt important tindre actualitzats les dades de la demanda (formació, experiència i ocupacions), alguna cosa que és possible realitzar des d'Autoentrevista, o sol·licitant cita en l'Espai Labora que corresponga.

S'accedeix llavors a la pantalla on l'usuari/a ha de triar si enviar el seu currículum en format .pdf, o utilitzar l'eina de creació de currículums. Si selecciones aquesta última, es bolcaran les dades del teu expedient, encara que és possible modificar-los abans d'enviar-los a l'oferta.

Després d'adjuntar el currículum a l'oferta, finalitza el procés, es remet l'expedient a l'empresari, i s'inicia la fase de selecció.

Davant qualsevol dubte o problema amb les ofertes, pots dirigir-te als orientadors /eres de la teua oficina, que t'explicaran el procés d'inscripció, i t'assessoraran en la teua cerca activa d'ocupació.

En l'apartat "Les meues Ofertes", l'usuari@ té la possibilitat de gestionar les seues candidatures, i adjuntar el seu propi cv en format .pdf.

Pots consultar les ofertes d'ocupació a través del cercador d'ofertes en difusió:

BUSCAR OFERTES

SEGUIMENT DE LES MEUES OFERTES