Visualització de contingut web

Com em presente a les ofertes Eures?

Com a primer pas per a accedir a les ofertes has de considerar:

  • Has de ser ciutadadà comunitari o d'algun país del EEE.
  • Cal parlar bé l'idioma del país en què vols trobar ocupació, per a exercir el lloc de treball, comunicar-te adequadament amb l'empresari, acordar les condicions laborals, etc. Tingues en compte que possiblement la primera entrevista serà per telèfon o per videoconferència.
  • Si exercires alguna professió que requerisca alguna titulació per a treballar comprova que la teua qualificació acadèmica i/o professional està reconeguda. En cas de dubte, contacta amb la xarxa Eures.
  • Les ofertes d´ocupació es trameten a través d´internet, per la qual cosa és convenient tindre un compte de correu electrònic per a la presentació de la teua candidatura.

Hauràs de remetre la documentació en l´idioma sol·licitat, seguint les indicacions de cada oferta o convocatòria.

És convenient que el CV i la carta de presentació s´adapten a cada lloc de treball i a les peculiaritats de cada país, per la qual cosa avans d´enviar la documentació has d´accedir a la Consulta los modelos por países.

En alguns països és convenient la utilització del model europeu. Acceso al modelo CV europeo.

Si ho desitges, pots registrar-te com a demandant d'ocupació en la base de dades comuna dels Servicis Públics d'Ocupació Europeus (MI EURES) CV-en línea.