Visualització de contingut web

Departament d'Hostaleria i Turisme

Familia Professional Hosteleria i Turisme

  • Cicles formatius FP Bàsica

          Cuina i Restauració

  • Cicles formatius Grau Mitjà
    • Cuina i Gastronomia
    • Serveis en Restauració
  • Cicles formatius Grau Superior
    • Gestió d'Allotjaments Turístics 
    • Direcció de Cuina

Criteris d'Avaluació i Qualificació

GM Cocina y Gastronomía

  • Primer curs           
    • Preelaboració i conservació d'aliments
    • Tècniques culinàries
    • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
    • Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
    • Formació i orientació laboral
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
  • Segon curs
    • Ofertes gastronòmiques
    • Productes culinaris
    • Postres en restauració
    • Empresa i iniciativa emprenedora
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
    • Formació en Centres de Treball

GS Dirección de Cocina

  • Primer curs
    • Control de l'aprovisionament de matèries primeres
    • Processos de preelaboració i conservació en cuina
    • Processos d'elaboració culinària
    • Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries
    • Anglés
    • Formació i orientació laboral
  • Segon curs
    • Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina
    • Gestió de la producció en cuina
    • Gastronomia i nutrició
    • Recursos humans i direcció d'equips en restauració
    • Gestió administrativa i comercial en restauració
    • Empresa i iniciativa emprenedora
    • Projecte de Direcció de cuina
    • Anglés
    • Formació en Centres de Treball

GS Gestión de Alojamientos Turísticos

  • Primer curs  
    • Estructura del mercat turístic
    • Protocol i relacions públiques
    • Màrqueting turístic
    • Direcció d'allotjaments turístics
    • Recursos humans en l'allotjaments
    • Llengua estrangera: Anglés.
    • Formació i orientació laboral
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
  • Segon curs
    • Gestió del departament de pisos
    • Recepció i reserves
    • Comercialització d'esdeveniments
    • Segona Llengua estrangera
    • Empresa i iniciativa emprenedora
    • Formació en el Centres de Treball: 400 hores
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
    • Projecte de gestió d'allotjaments turístics

GM Servicios en Restauración

  • Primer curs
    • Operacions bàsiques en bar cafeteria
    • Operacions bàsiques en restaurant
    • El vi i el seu servici
    • Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
    • Anglés
    • Formació i orientació laboral
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
  • Segon curs
    • Servicis en bar cafeteria
    • Servicis en restaurant i esdeveniments especials
    • Ofertes gastronòmiques
    • Tècniques de comunicació en restauració
    • Empresa i iniciativa emprenedora
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
    • Formació en el Centres de Treball
The selected web content no longer exists.

notícies del departament

RECOLZANT el Projecte Citrus Medica

Alumnat dels Departaments d'Agrària i Hoteleria i Turisme del CIPFP Benicarló en la presentació del projecte per a la recuperació del poncir en el nostre territori.

Noticias anteriores hosteleria y turismo