Notícies del departament

« Ves enrere

INTENSA activitat d'aquest mes de desembre al centre

INTENSA activitat d'aquest mes de desembre al centre

DESEMBRE solidari: recapte d'aliments

La primera setmana de desembre es va procedir al recapte d'aliments per part de la comunitat educativa. L'activitat solidària tenia com a responsable a Gemma Vizcaíno , que es va encarregar de portar el recollit al Banc d'Aliments de Benicarló.

VISITA al Parc natural del Prat de Cabanes-Torreblanca i a l'empresa INFERTOSA

Els cicles formatius de Producció Agroecològica i Producció Agropecuària, es van desplaçar el passat dimecres 14 de desembre al Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca amb l'objectiu de conèixer diferents tipus d'ecosistemes i cultius de la zona, que ens permeten relacionar els elements que condicionen la implantació de cultius.

L'activitat extraescolar es va complementar amb la visita a la Indústria de Fertilizantes Orgánicos de Torreblanca (INFERTOSA), on es va poder conèixer el procés de producció i distribució de turbes com a adob orgànic.

Una visita que ha implicat a tots els professors d'FP reglada del departament: Miguel Rodríguez, Joaquin Dieste, Francesc Girón i Mónica Peris. Molt agraïts tant a la tècnica del Parc Natural com al gerent d'Infertosa per l'atenció rebuda.

 

CURS DEL SERVEF: Operacions auxiliars de serveis administratius i generals

Una xarrada de sobre el mobbing va tindre lloc el dijous 15 de desembre a la Sala d'actes del centre i que va anar a càrrec de les alumnes del curs d'administratiu amb Mayte Mañá com a formadora. A la mateixa hi van assitir alumnes d'altres grups i cursos del centre, en la que de forma molt clara i amena es va explicar la problemàtica del mobbing en els centres de treball.

MOSTRA de cuina i pastisseria nadalenca

Elaboració de foie per part de l'alumnat de 1r Cuina i gastronomia-matí i a càrrec del professor Eduardo Jimenez.

Tortell de Reis per part del Curs del Servef d'Operacions Bàsiques de forn i brioixeria, a càrrec del formador Sergi Viana.

Mostra de dolços nadalencs del Curs del Servef d'Operacions Bàsiques de forn i brioixeria, a càrrec del formador Gabriel Cruz.

VISITEM el Parador Nacional de Benicarló

L'alumnat de Gestió d'Allotjaments Turístics visita el Parador de turisme acompanyats pels professors del cicle  Mercedes García, Mónica Beltrán, Belén García, Xavier Salán i Savador Llopis. Professionalitat assegurada. Moltes gràcies pel tracte i l'atenció rebuda.

L'ARBRE DELS DESITJOS del CIPFP Benicarló

Primer curs d'FP Bàsica de Fabricació i muntatge, a càrrec del professor Daniel Fernández, ens han fabricat l'Arbre dels desitjos 2017 i que ja forma part de la nostra decoració nadalenca. Moltíssimes gràcies per contribuir a la millora del centre!

I ARA SÍ, ENS RETROBEM EL 2017
BONES FESTES!