notícies del departament

« Ves enrere

FINALITZA la Shell Eco-marathon Europe 2016

FINALITZA la Shell Eco-marathon Europe 2016

FELICITEM a l'Equip Solar GT integrat per Laia Policarpo, Ana Martí, Hermes Vicent i especialment al professor César Luna, del cicle d'Energies Renovables, per l'esforç, la dedicació, les moltíssimes hores invertides, el saber fer, saber ser i saber estar, i els agraïm que hagen promocionat el nom de Benicarló i del centre per tot el món.

FINALITZADA la competició al Queen Elisabeth Olimpic Park de Londres i després d'haver passat l'estricta revisió tècnica, els eixos de l'e-SEVEN es van doblar i van acabar trencant-se, al no resisir els embats i clots que hi havia tant dins com fora de la pista. Va ser impossible reparar in situ l'Urban Concept, i en paraules del professor César Luna, per a properes edicions caldrà reforçar els eixos i fer-los més resistents perquè puguen aguantar en superfícies del tot irregulars. Recordem que l'e-SEVEN ha estat dissenyat i fabricat íntegrament al CIPFP Benicarló. L'Equip Solar GT no es rendeix i en la propera edició de la Shell Eco-marathon allí estarà per mostrar el nivell d'eficiència que es capaç d'aconseguir. Projecte d'innovació d' #FP. Som #CIPFP #Benicarló.

La Shell Eco-marathon és una competició en la qual estudiants d'FP Superior i Universitats de tota Europa, competeixen per aconseguir córrer la distància més llarga amb el menor consum possible d'energia. Els prototips, completament artesanals, són construïts i desenvolupats pels propis alumnes tutelats per professors. Gràcies als coneixements adquirits per les titulacions d'FP Superior que oferta el centre, com el cicle formatiu d'Energies Renovables i el d'Eficiència Energètica i Energia Solar Tèrmica, es poden dur a terme projectes tan interessants com aquest, que permeten aplicar en la pràctica els coneixements teòrics adquirits a l'aula. El cotxe ecològic de l'Equip Solar GT competeix en la categoria d'UrbanConcept alimentat per bateria elèctrica. E.Rallo / César Luna

Resultats Shell Eco-marathon Europe 2016. En directe!

Web Shell Eco-marathon Europe

Col·laboradors

El CIPFP Benicarló, vol agrair en nom de tota la comunitat educativa i especialment en el de les persones directament implicades en el projecte, el compromís de les empreses i institucions col·laboradores, sense les quals no s'haguera pogut dur a terme  Ajuntament de Benicarló, SEUR, UBE i CLH.

Colaboradores - Shell Eco-marathon Europe 2016

Colaboradores - Shell Eco-marathon Europe 2016