notícies de departament

« Ves enrere

CLASSES PRÀCTIQUES als tallers del centre

CLASSES PRÀCTIQUES als tallers del centre

Els cicles formatiu de grau bàsic d'Instal·lació i Manteniment adquirint les competències professionals dels cicles als nostres tallers.

El títol professional bàsic de Fabricació i Muntage, els capacitarà professionalment per exercir les següents ocupacions: peons d'indústries manufactureres, auxiliars de processos automatitzats, llanterner/a, muntador/a i mantenidor/a d'equips de calefacció, muntador/a i mantenidor d'equips de climatització i instal·lador/a de xarxes de subministrament i distribució d'aigua. L'altre cicle de grau bàsic que oferta el centre és el de Manteniment d'Habitatges, en el qual a més de les ocupacions anteriors, se'ls prepara professionalment com a ajudant de pintor/a, ajudant de manteniment d'instal·lacions electrotècniques, ajudant de lampista/a i muntador/a de mobles prefabricats de fusta o similars.

En aquests cicles d'FP Bàsica per a majors de 17  i menors de 30 anys ( Pla de Garantia Juvenil), a més de la qualificació professional s'adquireixen competències bàsiques i s'aprén a treballar en condicions de seguretat. I si es vol continuar estudiant? Faciliten l'accés directe als cicles de grau mitjà.  Quasi res.

Ací us deixem algunes fotos dels alumnes amb els seus professors, Daniel Fuster i Daniel Fernández.  E.Rallo