Notícies

« Ves enrere

CURS del SERVEF: Activitats Auxiliars de Magatzem

CURS del SERVEF: Activitats Auxiliars de Magatzem

Certificat de Professionalitat de l'àrea professional de logística comercial i gestió del transport, que té entre la seua formació el mòdul MF0432_1 (Transversal): «Manipulació de càrregues amb carretilles elevadores», formació que garantitza el nivell de coneixements necessaris per al desenvolupament de funcions de conducció de carretilles elevadores, d'acord amb el que disposa el Reial Decret 1215/1997 de 18 de juliol.

Entre les activitats que s'han realitzat en el curs es troben les següents:

  • Organització del magatzem de pintures i disolvents del taller de fusta del centre, codificació de productes, creació de etiquetes de codi de barres per zones del magatzem, per ubicaciones i per producte perquè es puguen localitzar ràpidament, a més a més, s'ha  realitzar un inventari i creat un sistema de gestió d'sotcks de forma manual, encara que es podria informatitzar en qualsevol moment,  ja que estan codificats tots els productes  en codi de barres, la qual cosa permet  una ràpida  gestió de l'stock amb fitxes on es  poden enregistrar les entrades i sortides d'inventari per a cada producte.
  • Pràctiques amb carretilla elevadora retràcctil, molt habitual en magatzems amb gran capacitat i molts nivells d'ubicació, que permet  recollir o ubicar càrregues a més de 10 m d'altura. Tots els alumnes han superat amb èxit l'examen de conducció de carretilles, consistent en un circuit amb cons en el que tenien que circular i recollir una càrrega i ubicar-la en altura.
  • Entre el 10 i el 20 de gener de 2017 és quan es realitzen les pràctiques no laborals (PNL) obligatòries del Certificat  en els magatzems de les empreses de diferents sectors, amb les quals s'ha formalitzat el conveni de col·laboració amb el centre. A més, els alumnes seran incorporats a les borses de treball de les empreses com a profesionals d'activitats de magatzem. Des del centre s'agraeix la col·laboració de les següents  empreses: Muebles Azor, Muebles Forés, Simply, Ashland Chemical, Carnes Ros, Lighting Technologies Trq, Lubrimed, Bricorama i AXALTA Coating. Sergio Martínez, formador del Curs.