Visualització de contingut web

DEPARTAMENT D'ENERGIA i AIGUA

El sector industrial de l'energia i aigua forma part dels recursos estratègics de qualsevol país. D'esta manera, els processos tecnològics d'obtenció, transformació, operació i manteniment són clau en la configuració d'una xarxa energètica i de subministrament d'aigua, segura i d'alta qualitat. Conseqüentment, la necessitat de professionals preparats és fonamental per a satisfer les demandes tecnològiques i organitzatives d'este sector.

El valor afegit d'esta família és la transversalitat amb altres camps d'activitat. Es detecta una important interacció amb la d'Electricitat i Electrònica i es complementa amb les famílies professionals de Seguretat i Medi Ambient i d'Instal·lació i Manteniment.

Cap del departament

Vicente Benlloch Ramos

Visualització de contingut web

FORMACIÓ PROFESSIONAL INICIAL EN ENERGIA I AIGUA

El CIPFP Catarroja està autoritzat per a impartir els següents cicles formatius de la família professional d'Energia i Aigua:

Cicles formatius de Grau Superior

Visualització de contingut web

FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A L'OCUPACIÓ EN ENERGIA I AIGUA

El CIPFP Catarroja està acreditat per a impartir els següents certificats de professionalitat de la família d'Energia i Aigua:

Àrea Professional d'Eficència Energètica

Àrea Professional d'Energies renovables

Àrea Professional de CAPTACIÓ, TRACTAMENT I DISTRIBUCIÓ D'AIGUA

NOTÍCIES DEL DEPARTAMENT D'ENERGIA I AIGUA

Vídeo Família Professional "Energia i aigua"

Vídeo realitzat amb motiu de les X Jornades de Portes Obertes 2021  Família professional: "Energia i aigüa   ...

IENER'19

Professorat del cicle d'Energies renovables de CIPFP Catarroja va participar en l'"II Congrés Internacional d'Enginyeria Energètica" amb la...

JORNADES D'ENERGIES RENOVABLES I TRANSICIÓ ENERGÈTICA

27 i 28 de Març de 2019 Les "JORNADES D'ENERGIES RENOVABLES I TRANSICIÓ ENERGÈTICA" del CIPFP Catarroja van ser un fòrum on es va debatre...

notícies anteriors