notícies

« Ves enrere

8º CONGRÉS FP

8º CONGRÉS FP

Professorat del centre va participar en el Congrés FP organitzat per l'Associació de Centres de Formació Professional FPEmpresa i Dualiza CaixaBank, l'esdeveniment va comptar amb la col·laboració del Govern Basc i la Fundació Orange.
 
El congrés, sota el títol "Construint el centre d'FP del futur", va tindre lloc els passats dies 26 i 27 d'octubre en el Palau de Congressos Kursaal de Donostia, Sant Sebastià. Va ser una oportunitat per a conéixer els objectius de la Fp del futur , quines eines digitals necessitaran i quin paper desentelaran les empreses en relació amb els centres educatius i l'alumnat. Així mateix, la present conferència recollirà en 7 espais temàtics la tecnologia per al centre del futur: Tecnologia immersiva, Bessons digitals, Robòtica, Simuladors, Entorns digitals, Impressió 3D i Emprenedoria.
 
Una magnífica trobada per a l'Intercanvi d'experiències i coneixement, essencials per a créixer i afermar la formació professional on van participar més de 600 professores i professors.