notícies

« Ves enrere

HACKATHON iPRODUCE

HACKATHON iPRODUCE

Els dies 20 i 21 d'abril, CIPFP Catarroja va acollir el Hackathon del projecte europeu iPRODUCE on va participar alumnat i professorat del nostre centre al costat d'altres participants de la família professional de fusta i moble.
 
L'objectiu de l'esdeveniment era posar a prova les eina iPRODUCE i descobrir el potencial creatiu dels participants. Tot això coordinat pel cMDF (instal·lacions de demostració de fabricació col·laborativa) a Espanya, AIDIMME, i l'empresa Océano Naranja.
 
L'esdeveniment es va dur a terme, en modalitat híbrida, localment en els cMDF (instal·lacions de demostració de fabricació col·laborativa) de països com França, Alemanya, Grècia, Itàlia i Espanya, així com completament en línia. 
 
El desafiament del hackathon va consistir en el fet que els participants desenvoluparen una idea de producte relacionat amb la fabricació de mobles, creant la seua pròpia experiència d'usuari i utilitzant tantes eines OpIS com fora possible. Els participants van poder desenvolupar qualsevol tipus d'idea/solució, enfocant-se en qualsevol tipus de mobiliari, independentment d'estar físicament en un cMDF o estar connectats en línia.