notícies

« Ves enrere

JORNADA TÈCNICA PECOMARK

JORNADA TÈCNICA PECOMARK

Alumnat del Certificat de professionalitat "IMAI0108. Operacions de lampisteria i calefacció-climatització domèstica" assisteixen a la Jornada de l'empresa Pecomark en la sala d'actes del centre.
En aquesta jornada van conéixer i van aprendre a manejar el programa de càlcul PECOCAM utilitzat per a dimensionar cambres frigorífiques.
 
Les competències generals d'aquest certificat de nivell 1 són: Realitzar la instal·lació de canonades, preparant, tallant i unint tubs de diferents tipus de materials segons el tipus d'instal·lació, i muntar i/o desmuntar aparells sanitaris, radiadors i aparells de climatització d'ús domèstic, amb les condicions adequades de qualitat i seguretat, d'acord amb les normes establides.
Permet accedir a les següents ocupacions: lampista/o, instal·lador/a - mantenidor/a, instal·lador/a de canonada en general. Instal·lador/a mantenidor/a de xarxes contra incendis. Instal·lador/a mantenidor/a de xarxes de reg i fonts decoratives. Mantenidor/a de calefacció. mantenidor/a de climatització.