notícies

« Ves enrere

MOVILITAT OPORTO

MOVILITAT OPORTO

La Coordinació de Mobilitats i Vicesecretària de l'el nostre centre visiten les instal·lacions del CPFIMM, Centre de Formação Profissional dones Indústrias das Madeira e Mobiliário, en Lordelo (Porto).
En esta mobilitat s'han visitat empreses del sector de la fusteria i el moble amb l'objectiu de signar acords d'aprenentatge de l'alumnat becat per a realitzar part de les seues FCTs.
Una de les empreses visitats va ser VIRIATO, on el director de RH Paolo da Silva i el director de Producció Ruiz, antic alumne de CFPIMM, al costat de Clara Ferraz, subdirectora del CFPIMM, ens van donar la benvinguda. Viriato pertany a un grup d'empreses que produeix mobiliari *contract, on el nostre alumnat estarà de meravella.
Durant l'estada a Porto s'ha visitat a Claudia Pereira, del Centre de Formació Professional de la Industrial Electrònica CINEL, per a veure possibilitats de col·laboració. Iniciant també contacte amb Dario Pinte de CENFIM, Centre De Formação Profissional Das Indústria Metal·lúrgica e Metalomecãnica, el qual ens ofereix col·laboració en pràctiques d'Energies  renovables a través del programa Erasmus+.
També s'explorarà el possible allotjament i mitjans de transport cap al centre de formació i les empreses. 
Els representants del CIPFP Catarroja col·labora amb el CFPIMM en la definició i revisió de la qualificació de _Disenyador s en les indústries de fusta i moble_, de nivell EQF5, mostrant com estan concebuts els títols de tècnic superior i les qualificacions a Espanya.