notícies

« Ves enrere

SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE COM INTERNACIONALITZAR UN CENTRE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL A TRAVÉS DEL PROGRAMA ERASMUS+

SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE COM INTERNACIONALITZAR UN CENTRE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL A TRAVÉS DEL PROGRAMA ERASMUS+

El passat 15 de novembre, al CIPFP Catarroja, el coordinador Erasmus+ va realitzar una sessió informativa sobre com internacionalitzar un centre de formació professional a través de fons europeus Erasmus+, el ponent del qual va ser el Coordinador de Mobilitats de CIPFP Catarroja, .
A la sessió van acudir representants de 3 centres educatius, IES Manuel Sanchis Guarner (Silla), IES Almussafes (Almussafes) i l'IES Sant Vicent Ferrer (Algemesí) que pretenen sol·licitar projectes Erasmus+ a la propera convocatòria que s'obrirà per al mes de febrer de 2024.
A la sessió es van tractar temes sobre com integrar aquest tipus de projectes en un centre educatiu, els diferents tipus de projectes que un centre de FP pot sol·licitar segons les seves característiques (VET o HED) o com accedir a la informació que el Servei Espanyol per a la Internacionalització d'Educació (SEPIE) ofereix a la seva pàgina web.
La sessió va ser de caràcter informatiu i es van tractar a grans trets els diferents aspectes que comporta aventurar-se a internacionalitzar un centre educatiu amb aquest tipus de projectes. Es va realitzar també un col·loqui en el qual van participar tots els assistents i es va crear un espai on es van compartir inquietuds i experiències.
A part d'esta primera edició del Cicle, es dona també suport als centres assistents a través d'un grup de comunicació en línia per a resolució de dubtes. Tot això de manera voluntària, amb l'objectiu d'ajudar a la internacionalització de l'Educació en la CV.
Esta iniciativa està recolzada per l'equip Directiu del centre i per la DG FP i ERE, Divisió Erasmus Comunidad Valenciana de la Conselleria d'Educació.