Actualitat i Esdeveniments

« Ves enrere

TALLER D'OCUPACIÓ ELDA XII

TALLER D'OCUPACIÓ ELDA XII

Un total de 20 alumnes i alumnes participen en el Taller d'Ocupació Elda XII, posat en marxa per IDELSA amb una subvenció de 532.480 euros de *LABORA - Servici Valencià d'Ocupació i Formació. Els tallers d'ocupació són programes mixtos de formació i ocupació en els quals s'alterna la formació específica dels certificats de professionalitat amb la pràctica laboral.
 
La formació, que finalitzarà el 13 de gener de 2025, té una duració de 12 mesos, equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, i inclou dos especialitats activitats administratives i atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.
 
En l'especialitat d'Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials s'ha impulsat per la Direcció Territorial de Formació d'Alacant i Labora Formació d'Elda l'ampliació dels sectors on es realitzaran les pràctiques. En concret, es desenvoluparan en el Servici Municipal d'Atenció Domiciliària de l'Ajuntament d'Elda i en el Col·legi Públic d'Educació Especial "Miguel de Cervantes", tot això amb la finalitat de millorar les activitats de la vida diària i la prevenció de la dependència