Visualització de contingut web

FORTLAB [FORMACIÓ+ORIENTACIÓ]

 

El Servei FortLab [Formació + Orientació] és una iniciativa de LABORA - Servei Valencià d'Ocupació i Formació, que facilita de manera integral a l'alumnat, tant coneixements professionals, com, a més, activitats d'orientació necessàries per a analitzar, planificar i desenvolupar la teua carrera professional. 
 
Està dirigit a totes aquelles persones que passen pels nostres centres LABORA Formació, per a millorar i/o ampliar la seua formació professional i facilitar-los el camí a la seua inserció laboral amb el major grau d'èxit possible. 
 
PER QUÈ FORTLAB ÉS UNA EINA NECESSÀRIA? 
 

  • Les empreses necessiten personal qualificat i preparat per a afrontar els reptes que se'ls presenten. 

 

  • Les persones desocupades tenen l'oportunitat d'aprendre i desenvolupar una qualificació professional i, a més, habilitats personals que els seran útils per a millorar la seua vida laboral. 

 
EN QUÈ CONSISTEIX? 
 
Aquest servei s'ofereix a través d'accions grupals i individuals personalitzades, i està inclòs, com un mòdul formatiu extra, en tots els cursos. A més, queda registrat en l'historial de demanda d'ocupació de cada alumne/a. 
 
El personal tècnic d'orientació laboral, amb la col·laboració del personal docent, garanteixen una atenció de qualitat que facilita els millors resultats durant el temps que l'alumnat roman en els nostres centres. 
 
Concretament, en el Centre LABORA Formació de Paterna, es presta especial atenció a l'orientació laboral en el sector de la fusta i el moble. 
 
Ens preocupem pel teu futur professional. 

 

MAPA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

FAMÍLIA FUSTA, MOBLE I SURO

PUNXA EN LA IMATGE PER A AMPLIAR

Visualització de contingut web

Eina FORTLAB

FORTLAB, también es una herramienta interactiva de apoyo a la orientación. Consúltala siempre que quieras.

Visualització de contingut web

Recursos d'orientació laboral

Servei d'orientació laboral en línia

 

 

PUNXAR SOBRE LA IMATGE PER A AMPLIAR