Actualitat i Esdeveniments

« Ves enrere

Trobada a Catarroja per a enfortir l'FP de fusta i moble a la Comunitat Valenciana

Trobada a Catarroja per a enfortir l'FP de fusta i moble a la Comunitat Valenciana

 

Dimarts passat 23 de gener, el Director del Centre de Referència Nacional en Formació Professional de Transformació i Instal·lació de fusta i suro, Aurelio Delgado, va participar en una taula redona en el CIPFP Catarroja. A la trobada va acudir Antonio Galvañ Deu, Secretari Autonòmic d'Ocupació i Director General del Labora, així com el Comité Executiu de FEVAMA (Federació Empresarial de la Fusta i Moble de la Comunitat Valenciana).

 

Durant la reunió, es va destacar la robustesa del sector fusta i moble a la regió, amb més de 2600 empreses i 20000 ocupacions directes, assenyalant el seu saludable estat actual.

 

Entre els punts tractats en la reunió, es van incloure:

 

- Oferiment per part d'empresaris experts per a impartir formació professional, d'acord amb la nova legislació sobre formació professional. A més, es va buscar la implicació de l'administració autonòmica per a la possible contractació d'aquests experts.

 

- Sol·licitud a la Conselleria de l'accés als IES de la Comunitat Valenciana i als seus Apas per a informar sobre el sector i les oportunitats laborals després de rebre formació professional.

 

- Informació de l'Observatori de Necessitats Formatives del sector a la Comunitat Valenciana.

 

- Informació sobre la prova pilot de formació contínua amb empreses en el Centre de Catarroja.

 

- Petició de suport a la Conselleria per a la definitiva ampliació del Centre de Formació de Catarroja, amb la fase de disposició de solars ja avançada.

 

- Realització d'una visita a les instal·lacions del Centre de Catarroja.

 

 

Aquesta trobada ressalta la col·laboració entre el sector empresarial, l'administració autonòmica i els centres de formació, subratllant la importància d'enfortir la formació professional per a impulsar encara més la competitivitat i el creixement del sector fusta i moble a la Comunitat Valenciana.

Veure totes les notícies

Visualització de contingut web

CENTRE DE REFERÈNCIA NACIONAL DE FUSTA I SURO DE PATERNA

El Centre LABORA Formació de Paterna és el Centre de Referència Nacional  de Transformació i Instal·lació de fusta i suro, en matèria de formació professional per als sectors productius en què realitza accions d'innovació i experimentació.

Amb dependència orgànica i funcional del Servei Valenciá dÓcupació i Formació, el centre realitza les seues activitats en la família professional Fusta, Moble i Suro, baix directrius del Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i del Ministeri d'Educació, i Formació Professional. 

 

 

notícies anteriors