Visualització de contingut web

Instal·lacions i recursos

El centre LABORA Formació de Paterna Centre de Referència Nacional de Transformació e Instalació de Fusta i Suro compta amb 3.369 m2 construïts, sobre una parcel·la d'11.995 m2 d'extensió, ubicada en el polígon industrial Fuente del Jarro de la localitat de Paterna (València-Espanya).

El centre compta amb accés WIFI integral en aules, tallers, espais comuns i zona d'administració, com a recurs tecnològic per a integrar la utilització de dispositius mòbils (telèfons intel·ligents, tauletes tàctils i portàtils) en els processos d'ensenyament-aprenentatge de les accions formatives que s'imparteixen en aquest.

Les seues instal·lacions i els recursos de què disposa estan al servei de l'alumnat que es forma en el centre, així com també de les persones que hi treballen, amb l'objectiu de convertir-lo en el referent del sector productiu i formatiu en l'àmbit de la fusta, el moble i el suro, en matèria de formació professional.

Et mostrem algunes imatges de les activitats realitzades per l'alumnat i el professorat en les instal·lacions del nostre centre.