Jornades tècniques

« Ves enrere

Jornades Tècniques 2020

Jornades Tècniques 2020

JORNADA TÈCNICA

SOSTENIBILITAT MEDIAMBIENTAL FUSTA, MOBLAMENT I SURO

 

18 de diciembre de 2020, Horari de 9 a 14 hores.
 
Programada pel Centre de Referència Nacional de Transformació i Instal·lació de Fusta i Suro. LABORA.
 
Esdeveniment online i gratuït. És necessari inscriure's prèviament a través de l'enllaç www.aidimme.es/jornadastecnicascrn.
 
*Finançada pel Servei Públic d'Ocupació Estatal.
Organiça: FEVAMA
Col.labora: AIDIMME
 
 
La sostenibilitat mediambiental és actualment un tema candent que s'està abordant des de diferents àmbits: polítics, socials i econòmics. La fusta i els seus derivats són materials ecològics amb característiques aïllants que contribueixen a reduir les emissions de CO₂, responsables del canvi climàtic.
 
Aquesta Jornada proposa ponències i debats sobre sostenibilitat mediambiental des del sector empresarial i educatiu, en les àrees de Transformació de fusta i suro i instal·lació i moblament.
 
Comptarem amb la presència d'empreses i experts en sostenibilitat mediambiental, tecnologia i innovació del sector, organitzacions empresarials i sindicals, així com institucions públiques vinculades a medi ambient, ocupació i educació.
 
Temes destacats de la Jornada:
 
ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I SOSTENIBILITAT MEDIAMBIENTAL . ECONOMIA CIRCULAR ECOETIQUETES I ECODISSENY . CERTIFICACIONS DE DERIVATS DE LA FUSTA I SURO . CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE EN FUSTA . CERTIFICACIONS DE CADENA DE CUSTÒDIA . CONTRACT MOBILIARI SOSTENIBLE . ECONOMIA CIRCULAR VS INDÚSTRIA 4.0 . NOVES COMPETÈNCIES PROFESSIONALS EN SOSTENIBILITAT I INNOVACIÓ.