notícies

« Ves enrere

Entrevista a Celia Ruiz del *CRNFP Paterna en Cadena Ser sobre el sector de la Fusta i el Moble

Entrevista a Celia Ruiz del *CRNFP Paterna en Cadena Ser sobre el sector de la Fusta i el Moble

El passat dia 5 d'agost, Celia Ruiz Flores, del CRN Transformació i Instal·lació de Fusta i Suro, centre de formació LABORA de Paterna, va ser entrevistada en el programa "Hoy por Hoy" de Cadena SER per a parlar sobre les creixents oportunitats d'ocupació en el sector de la Fusta i el Moble.
 
Durant l'entrevista, Celia va destacar el procés de digitalització que s'aquesta duent a terme en aquesta indústria, així com les noves eixides laborals que aquest ofereix i la gran quantitat d'oferta que hi ha en l'actualitat a causa de la creixent demanda de reformes en les llars. A més, durant el programa, es va parlar sobre els nous cursos de formació en Fusta i Suro que estaran disponibles a partir de mediats de setembre en el nostre centre, per a qualsevol persona interessada, de forma totalment gratuïta. 
 
L'entrevista finalitze posant l'accent en la importància de la conscienciació sobre la sostenibilitat mediambiental dels boscos i Celia va explicar els processos de certificació i traçabilitat envers la fusta utilitzada en el sector.