Visualització de contingut web

WEB CAMBIUM - GESTIÓ I DIFUSIÓ D'INFORMACIÓ FUSTA, MOBLE I SURO

Nou Portal web *CAMBIUM – Formació professional i fusta
 
 
CAMBIUM és un servei públic de gestió i difusió d'informació actualitzada del Sector de transformació i instal·lació i *amueblamiento de fusta i suro.
 
ESPAI DIGITAL PÚBLIC DE FORMACIÓ PROFESSIONAL familia MAM, on trobar la informació Innovació dels sectors productius i la nova formació professional vinculada a la fusta i al suro. Més concretament, en Transformació i Instal·lació de Fusta i Suro.
 
OBERT A la PARTICIPACIÓ D'EXPERTS I PROFESSIONALS . Es tracta d'un espai de divulgació digital, obert a tots els agents de la formació professional i professionals del sector de la fusta, i ajudar-los a difondre i visibilitzar les novetats en innovació i transformació del sector de fusta i suro.
 
Gestionat pel CRN Transformació i Instal·lació de Fusta i Suro.
 
Serveis que ofereix aquesta web:
 
Actualitat, amb notícies actualitzades setmanalment.
 
Newsletter (*boletin informatiu) mitjançant subscripció, per a la recepció periòdica de les notícies més destacades i publicades en *CAMBIUM.
 
Blog de CAMBIUM, on es publicaran articles especialitzats i relacionats amb les àrees d'interés.
 
Aquest projecte ha sigut elaborat pel *CRN de Transformació i Instal·lació de Fusta i Suro, dins del context de les activitats del centre, en els seus Plans de Treball aprovats pel *SEPE - Ministeri d'Educació i Formació Professional i gestionats des de *LABORA - Generalitat Valenciana.