« Ves enrere

ARRANCA EL VOL DE LA CIAP

ARRANCA EL VOL DE LA CIAP

Ahir dijous 10 de juny de 2021, sota el lema "La formació que somiem" es van iniciar les activitats sobre experiències d'aprenentatge de la Comunitat Intel.ligent d´Aprenentatge Professional en el centre Labora Formació Gandia, per a reforçar la formació i promoure la cerca d'ocupació.
 
La jornada va comptar amb l´assistència i participació de les empreses i professionals del sector de les Energies Renovables i de Sr. Ramón Soler vicepresident de FAES (Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor), qui ens va comentar la constitució d'una "Comunitat Energètica" d'energies netes per a contribuir a la transició energètica i al procés de descarbonització.
 
La jornada va haver de desenvolupar-se en dos torns donat l'elevat nombre de persones interessades en l'esdeveniment. Els alumnes participants (Miguel Angel Fernández, Thorsten Hochastadt, Salvador Blasco i José Luis Mingo) juntament amb el seu professor-tutor Toni Soriano del curs de "Muntatge i manteniment d'Instal·lacions Solars Fotovoltaiques" (ENAE0108) van efectuar una demostració del treball realitzat en el taller de pràctiques professionals de EE.RR del centre Labora Formació Gandia, consistents en la instal·lació i posada en marxa d'equips de noves tecnologies d'última generació en energies renovables i d'alt rendiment intel·ligent en eficiència i estalvi energètic.
 
Un orgull i un plaer compartir les experiències d'aprenentatge amb els nostres Alumnes que a partir d'ara ja poden ser considerats com a excel·lents professionals qualificats en la seua especialitat.