« Ves enrere

Qualificació del Centre de Formació de Paterna com a Centre de Referència Nacional de la Família Fusta, Moble i Suro

Qualificació del Centre de Formació de Paterna com a Centre de Referència Nacional de la Família Fusta, Moble i Suro

El CRNFP Paterna, amb data 13 d'octubre de 2015, ha sigut qualificat com a Centre de Referència Nacional de Formació Professional pel Reial Decret 872/2015, en les àrees professionals d'Instal·lació i Moblament i de Transformació de Fusta i Suro de la família professional Fusta, Moble i Suro.

Açò suposa el reconeixement oficial, no sols al projecte presentat, sinó a la trajectòria d'activitat continuada amb activitats i projectes vinculats al desenvolupament de les qualificacions professionals, certificats de professionalitat i nombrosos projectes principalment d'àmbit estatal i alguns d'àmbit internacional, des de la seua designació com a Centre Nacional FPO en 1993.

D'acord amb les directrius del SEPE iniciem a partir d'ara els tràmits per a la firma d'un conveni que revertisca en l'elaboració d'un Pla de treball anual (PTA) amb projectes i actuacions en les àrees professionals relacionades amb la qualificació del centre.

Es recupera així, l'activitat a nivell nacional, pròpia d'aquest centre, que al seu torn manté funcions de Centre Servef de Formació amb una programació anual d'especialitats i certificats de professionalitat per a persones desocupades de la Comunitat Valenciana.