« Ves enrere

COMENÇA EL CURS "DIGITALITZACIÓ I AUTOMATITZACIÓ DE PROCESSOS DE FUSTERIA. LABORATORI INTEL·LIGENT (LAB 4.0)"

COMENÇA EL CURS "DIGITALITZACIÓ I AUTOMATITZACIÓ DE PROCESSOS DE FUSTERIA. LABORATORI INTEL·LIGENT (LAB 4.0)"

Aquesta setmana se celebra el curs "Digitalització i automatització de processos de fusteria. Laboratori intel·ligent (Lab 4.0) nivell bàsic" de Perfeccionament Tècnic Docent. Té lloc del 19 al 23 de juliol en les instal·lacions del *CIPFP Catarroja i gestionat per AIDIMME, Institut Tecnològic Metalmecánico, Moble, Fusta, Embalatge i Afins.
 
L'objectiu del curs és conéixer de manera pràctica els processos de digitalització: des del disseny fins a la fabricació en la indústria de la fusteria i moble mitjançant aplicacions digitals i en unes instal·lacions innovadores; un laboratori intel·ligent Lab 4.0.
 
Els processos de fabricació de mobiliari estan desenvolupant una important transformació digital. Els participants es familiaritzaran amb innovadores aplicacions digitals de l'empresa de maquinària de fusta HOMAG relatius a processos de digitalització i automatització de processos de fusteria:
 
  • Disseny d'un moble i generació de dades de producció amb Cabinet Creator (app).
  • Visualització i gestió de dades de producció amb Production Manager (app).
  • Simulació de les dades de fabricació: Optimització de *conrte amb Intelligent Divideix (app) i Cut Rite (app) + Fitxers control número amb Woodwop (app).
  • Els cursos de Perfeccionament Tècnic docent són una de les activitats anuals que es programen en el Centre de Referència Nacional de Transformació i Instal·lació de Fusta i Suro.

Els cursos de Perfeccionament Tècnic docent són una de les activitats anuals que es programen en el Centre de Referència Nacional de Transformació i Instal·lació de Fusta i Suro.