« Ves enrere

El CRNFP Paterna celebra el seu 25 Aniversari i el seu I Consell Social

El CRNFP Paterna celebra el seu 25 Aniversari i el seu I Consell Social

El CRNFP Paterna ha celebrat el seu 25 Aniversari amb una Jornada Tècnica.


 

Hi han assistit destacats representants d'organismes autonòmics i estatals. Ha sigut inaugurada pel conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent González, a qui han acompanyat la directora general d'Ocupació i Formació, Rocío Briones i l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo.


 

La clausura ha sigut a càrrec de Mª José Mira Veintimilla, secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. 

Ha coincidit aquest esdeveniment amb la constitució i celebració del I Consell Social del CRNFP Paterna, d'acord amb el RD 229/2008 de centres de referència. Sota la presidència de Rocío Briones, directora general d'Ocupació i Formació, SERVEF, s'ha dut a terme la proposta i nomenament dels membres del Consell i s'han marcat les directrius de funcionament d'aquest Consell Social. A més, s'ha informat de l'estat dels treballs preparatoris per al Pla de treball anual 2016 (PTA), per a ser presentat al Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) tan ràpidament com siga possible.