« Ves enrere

Signatura d'acords participants en 2a mobilitat a Itàlia. Projecte VET WOOD ERASMUS+

CRN Paterna

Signatura d'acords participants en 2a mobilitat a Itàlia. Projecte VET WOOD ERASMUS+

 

 

El Centre de Referència Nacional de Transformació i Instal·lació de Fusta i Suro, Centre LABORA de Paterna, es prepara per a embarcar-se en els pròxims dies en una nova experiència internacional en el nord d'Itàlia amb l'objectiu d'avançar en la seua estratègia d'internacionalització que busca identificar bones pràctiques de formació professional en centres europeus i processos productius d'empreses del sector de la fusta.
 

El personal tècnic i docent que participarà en aquesta activitat ha segellat els acords per a la seua segona mobilitat dins del projecte VET WOOD Erasmus +, programada del 19 al 23 de febrer.

 Aquesta mobilitat, que es durà a terme en col·laboració amb la Fondazione ENAIP Llombardia d'Itàlia, concretament en el seu centre de Cantú,on adquiriran coneixements, a través d'experiències i bones pràctiques que ajuden a elevar la qualitat formativa i promoure la internacionalització del centre.

L'elecció estratègica de la Fondazione ENAIP Llombardia com a soci en aquesta activitat es basa en la seua destacada trajectòria en projectes Erasmus+, així com en la seua sòlida connexió amb empreses del sector, garantint així una experiència enriquidora i rellevant per al desenvolupament professional del personal del nostre centre.

 

 

Durant la mobilitat, es realitzaran visites a empreses líders en el sector de la fusta i el moble en el nord d'Itàlia, brindant l'oportunitat de conéixer de primera mà els seus processos productius i tecnologies innovadores. A més, s'assistirà a showrooms de fabricants de mobles a Milà, per a submergir-se en l'epicentre europeu del disseny i la creativitat entorn del mobiliari.

El programa d'activitats també inclourà sessions d'anàlisis de bones pràctiques i l'exploració de possibilitats per a integrar metodologies d'aprenentatge innovadores, així com tecnologies d'avantguarda com el disseny digital, la impressió 3D i el talle làser.

Aquesta col·laboració internacional promet, amb aquesta segona mobilitat, enfortir els llaços entre tots dos centres educatius, a més de fomentar el creixement professional i el desenvolupament d'habilitats del personal del CRN de Fusta i Suro; un pas més perquè el nostre centre es posicione com a referent en la formació professional del sector a nivell nacional i internacional.