« Ves enrere

Reunió del director general d'Ocupació i Formació amb les empreses de la Safor

CLF Gandia

Reunió del director general d'Ocupació i Formació amb les empreses de la Safor

D. Elías Amor director general d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana, ha mantingut una reunió en el nostre centre Labora Formació Gandia amb les associacions empresarials de la Safor per a conéixer de primera mà les necessitats formatives, intercanviar punts de vista i impulsar les línies estratègiques d'actuació per a la millora de la col·laboració públic-privada en matèria de formació professional ocupacional i contínua a la comarca de la Safor.
 
A la reunió ha assistit, Sra. Ana García presidenta de CECAP, Sr. Ramón Soler vicepresident de FAES, Sr. Rafa Juan CEO de Vicky Foods i Sr. Salvador Vte. Martínez director de Labora Formació de Gandia. Han aprofitat l'ocasió per a visitar les excel·lents instal·lacions del nostre centre de formació (Aules i Tallers) que com a servici públic oferix per a la impartició d'accions formatives que, amb certificació oficial, faciliten la inserció laboral o la millora de la qualificació professional de les persones ocupades que ho necessiten, o fins i tot per a impartir formació dual o a la mesura de les empreses amb compromís de contractació. 
 
#formaciónprofesional  #formacióncontinua  #formaciónocupacional  #formaciónporarraigo #formacióndual  #formaciónamedida