« Ves enrere

XXII Fira de l´Estudiant 2024

CLF Gandia

XXII Fira de l´Estudiant 2024

Labora Formació Gandia ha participat juntament amb els altres centres educatius i de formació professional, públics i privats, en la "XXII Fira de l´*Estudiant" celebrada en la plaça del Prat de Gandia durant la setmana del 16 al 19 d'abril de 2024. On en un ambient lúdic i amb rècord d'assistència s'ha donat a conéixer l'OFERTA EDUCATIVA I DE FORMACIÓ PROFESSIONAL que s'impartix a la comarca de la Safor.

En este espai de trobada hem donat a conéixer, a més de la nostra oferta formativa, un projecte -desenvolupat pel nostre expert docent en Energies Renovables Toni Soriano-, una sobre una App web progressiva per a aplicar Les Tres Erres (Reduir, Reutilitzar i Reciclar). De tal manera que l'usuari pot interactuar per a reduir l'impacte ambiental i, al mateix temps, millorar la seua salut personal i la seua qualitat de vida. Això, complementat amb un assistent virtual d'Intel·ligència Artificial (IA) que li permet amb el màxim grau d'encert resoldre els dubtes o consultes sobre els casos que en pràctica puguen plantejar-se en esta matèria.

D'altra banda, es pot consultar la programació dels cursos de formació professional per a l'ocupació 2024 que realitzarem en el nostre centre LABORA FORMACIÓ GANDIA des del portal de la nostra pàgina web en el següent enllaç: https://labora.gva.es/es/web/clf-gandia

#formacióprofessional #orientaciólaboral #economiaverda