Visualització de contingut web

Personal expert docent

El personal expert docent de LABORA du a terme les funcions següents:

 • Programar, impartir, tutoritzar i avaluar accions formatives incloses en la programació de Labora Formació, bé en la modalitat presencial, bé en la modaltat de teleformació.
 • Elaborar materials i recursos didàctics per a la formació i/o supervisar l'elaboració d'aquests.
 • Vigilar que els espais en què es du a terme la formació mantinguen les instal·lacions i l'equipament a punt per a ser utilitzats.
 • Assessorar sobre la compra de material, equipament i maquinària necessari.
 • Col·laborar en la selecció de l'alumnat.
 • Interaccionar amb empreses de la seua especialitat amb què poder acordar la realització de pràctiques professionals no laborals.
 • Informar sobre els itineraris formatius i les eixides professionals que ofereix el  mercat laboral en la seua especialitat.
 • Col·laborar en els processos d'acreditació de l'experiència.
 • Impulsar de manera permanent la qualitat de la formació i l'actualització didàctica.

A) BORSES DE TREBALL TEMPORAL

En aquest apartat trobaràs la informació relativa a les borses de treball temporal de personal expert docent de LABORA.

Per a pertànyer a una d'aquestes bosses d'ocupació temporal cal presentar la sol·licitud quan el termini de sol·licituds està obert, després de la publicació en el DOGV de la convocatòria corresponent.

Decret 220/2017, de 29 de desembre, del Consell, pel qual es regula la borsa de treball temporal de personal expert docent i s'aproven les bases del procediment de selecció i nomenament per a la realització d'accions formatives en les quals participe el SERVEF.

DECRET 124/2021, de 17 de setembre, del Consell, de modificació del Decret 220/2017, de 29 de desembre, del Consell, pel qual es regula la borsa de treball temporal de personal expert docent i s'aproven les bases del procediment de selecció i nomenament per a la realització d'accions formatives en les quals participe el SERVEF.

DECRET 25/2023, de 10 de març, del Consell pel qual es modifica el Decret 220/2017, de 29 de desembre, del Consell, pel qual es regula la borsa d'ocupació temporal de personal expert docent i s'aproven les bases del procediment de selecció i nomenament per a la realització d'accions formatives en les quals participe LABORA-Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

 

Convocatòries

Personal Docente Apartado B

 

B) CONTRACTACIÓ DE PERSONAL EXPERT DOCENT

RESOLUCIÓ de 20 de maig de 2024, del conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es regula el procediment de gestió del fitxer d'experts docents per a impartir cursos de formació professional en especialitats per a les quals no hi haja creació de borsa, en els centres Labora Formació i centres integrats públics de Formació Professional titularitat de Labora Servei Valencià d'Ocupació i Formació. 

 • Sol·licitud per a impartir cursos de formació professional
 • Annex VII. Autobaremació personal expert docent
 • Annex VIII. Criteris per a la baremació de mèrits del personal expert docent

 

Si tens interés a conéixer els requisits específics de les especialitats formatives a què pogueres optar, pots consultar-ho a través d'aquesta web seguint la ruta  Ciutadania / Busque Formació / Certificats de Professionalitat.

Relació entre especialitats formatives i CNOs, a l'efecte de ser utilitzats en els sondejos del professorat de qualsevol programa formatiu.

 

OFERTES, LLISTES PROVISIONALS I LLISTES DEFINITIVES DE CANDIDATS INCLOSOS I EXCLOSOS A EXPERTS DOCENTS.

 

Documentació per a la contractació de l'expert docent