Quins serveis m'ofereix?

Visualització de contingut web

Un punt de trobada entre l'empresa i el treballador/a

La base de dades CV-en línia, on més de 200.000 treballadors/es han depositat el seu CV, t'ofereix la possibilitat de trobar el candidat/a idoni/idònia. Després de registrar-te com a empresa, pots realitzar per ordinador les teues pròpies cerques i contactar directament als candidats/es del teu interés.

Visualització de contingut web

Informació sobre

  • Aspectes legals i pràctics lligats a la mobilitat comunitària (Seguretat Social, fórmules de contractació laboral, desplaçaments temporals dels teus treballadors/as a un altre país, impostos, organismes competents en cada país, en matèria d'ocupació…)
  • Mercat de treball europeu. Per a prendre les teues decisions t'interessa conéixer la disponibilitat de treballadors/as amb formació i experiència en cadascun dels països, així com les qualificacions en cada país, correspondències formatives i adequació de les titulacions als requeriments de les seues ofertes.

Consulta en Eures vida i treball

Guia per a la contractació de treballadors/es a Europa

The selected web content no longer exists.

Visualització de contingut web

Difusió de les vostres ofertes d'ocupació en qualsevol dels països de l'Espai Econòmic Europeu més Suïssa

T'assessorem sobre les possibilitats de trobar candidats en 30 països i realitzem la cerca en l'àmbit que decidisques amb la qualificació i habilitats específiques que precises (idiomes, especialització, etc…); per a això la teua oferta figurarà en el portal europeu de l'ocupació. També et proporcionem suport tècnic en el procés de selecció i posem a la teua disposició els mitjans dels serveis públics d'ocupació d'altres països.

T'oferim una àmplia experiència en reclutaments i processos de selecció internacionals.

Les ofertes d'ocupació podràs presentar-les sempre a través del Conseller/a EURES de la teua província, ja siga personalment, per correu electrònic, o fax.