Visualització de contingut web

Ofertes d'entitats subvencionades per LABORA

LABORA concedeix subvencions a les entitats locals (Ajuntaments i Mancomunitats) de la Comunitat Valenciana per a la contractació temporal de persones desocupades.
 
Per a ser seleccionat/a en aquests programes has de figurar com a demandant d'ocupació i tindre les teues dades actualitzades (contacte, formació, experiència, ocupacions i disponibilitat).
 
L'actualització de les teues dades pot realitzar-se en línia a través de la pestanya Autoentrevista en Punt Labora, o sol·licitar cita prèvia per a assistir presencialment al teu Espai Labora.
 
En aquest enllaç podràs consultar els programes i ajudes de foment d'ocupació disponibles:
 
 

 

4.200 oportunitats d'ocupació gràcies als programes Avalem Dones, Avalem Experiència i Avalem Joves

Ja estan disponibles en la nostra web les ajudes concedides als ajuntaments i mancomunitats per a la contractació de persones desocupades en els següents programes:

Avalem Dones, Programa destinat a la contractació de dones desocupades, en col·laboració amb les Corporacions Locals de la Comunitat Valenciana.

Avalem Experiència Programa destinat a la contractació de persones desocupades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana, per a la realització d'accions previstes en plans o procediments d'emergències en l'àmbit forestal.

Avalem Experiència Plus. Programa destinat a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana

Avalem Joves. Programa destinat a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana