Visualització de contingut web

LABORA FORMACIÓ GANDIA

LABORA FORMACIÓ GANDIA (el nou Servef de Formació de Gandia) és un centre de la xarxa pública d´espais de treball, emprenedoria i formació de LABORA Servei Valencià d´Ocupació i Formació, organisme autònom de la Generalitat Valenciana, dedicat a la Formació Professional per a l'ocupació em l´ambit laboral, amb l´objetiu de que les persones aturades tinguen l'oportunitat d'aprendre un ofici o professió que els capacite per a trobar un treball digne i de qualitat, facilitant-los la seua incorporació al món laboral. 

El nostre centre com a espai d'aprenentatge sempre s'ha caracteritzat pel seu tarannà innovador i esperit d'emprenedoria, actitud oberta, participativa i inclusiva. Pel seu origen i vocació ha destacat a la comarca de la Safor com "escola de oficis" en matèria d´Electricitat, Llampisteria-Gas, sistemes d'Energies Renovables, Informàtica i protecció del Medi Ambient.

A més, a través del nostre personal tècnic es realitzen funcions de seguiment i supervisió de les accions formatives (cursos i tallers) impartides per entitats públiques i privades col·laboradores de LABORA a les comarques de la Safor i la Ribera Baixa. Així com l'assessorament general en matèria de FPE i l'Orientació Professional personalitzada del nostre alumnat per a la seua millor integració possible en el món laboral. 

 

El nostre centre de formació ha rebut els següent reconeixements i premis:

  • RECONEIXEMENT 2008 D´AJUNTAMENT D´ALMOINES per la inauguració de la "VI Setmana Mediambiental: per l´Estalvi Energètic".
  • PREMI 2018 CÀTEDRA iNNOVA-SERVEF-UV en la categoria de bones pràctiques formatives en els continguts de la Formació Profesional per a l´Ocupació, per la implementació de la nova metodologia didàctica de "L´Aprenentatge Basat en Projectes" (ABP).
  • PREMI 2021 EVInnova LABORA-UV en la categoria de creació de programes de referència, per el projecte d´innovación pública "Comunitat Intel.ligent d´Aprenentatge Professional" (CIAP Labora Formació).  

 

últimes notícies

JORNADA D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL A L'ALUMNAT DEL CURS DE “GESTIÓ DE VENDES I ESPAIS COMERCIALS” DE L´IES TIRANT LO BLANC DE GANDIA

L'alumnat del curs de FP2 de "Gestió de vendes i espais comercials" de l'àrea de Comerç i Màrqueting de l'IES Tirant lo Blanc, acompanyats dels seus professors....

TROBAR OCUPACIÓ A EUROPA

Ahir el nostre company Ignasi Talens conseller de la Xarxa EURES LABORA va fer una xarrada super útil a l'alumnat del nostre centre de formació Labora de Gandia, en la qual ens va il·lustrar...

DILLUNS QUE VE 2 D'OCTUBRE FESTA LOCAL SAN FRANCISCO DE BORJA

El dilluns que ve 2 d'octubre el nostre centre Labora Formació Gandia romandrà tancat, per motiu de la Fira i Festes de Gandia 2023 en honor a Sant Francesc de Borja...

noticas_anteriores

desembre 2023
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

multimèdia

Certificats de professionalitat